10+225 Squats

Ibland börjar jag fundera hur mina hjärnceller arbetar, eller om dom arbetar alls, eller ännu värre.. Om dom ens finns...
 
Igår kväll satt jag länge och funderade på hur jag skulle kunna få till det med träning idag. För Johannes jobbar idag från kl 8 till sent ikväll då han är brandvakt på Elfsborgsmatchen ikväll.
Michelle var inte hemma, så mamma skulle passa Thelma...
 
Men idag under dagen så bestämde jag och mamma att jag lämnar Olivia hemma hos mamma vid 16:30 efter att mamma har hämtat Thelma på dagis, så kan jag åka och träna och sen hämta upp Olivia efter träningen. PERFEKT....
 
Mamma ringde vid 16-tiden och sa att dom lämnade dagis så jag satte Olivia i babyskyddet, tog den färdigpackade skötväskan på axeln, babyskyddet i ena handen, vagnen och sopor i andra handen.
Hejade glatt (?) på grannarna, slängde soporna. Tryckte på "lås upp" igenom fickan, lyfte upp babyskyddet från marken vid soptunnan och ser... ingen bil....
"Ah just det... Bilen är på service. Det var ju därför jag inte kunde träna imorse för att Johannes tog bilen till verkstan innan jobbet."
Jaha... Bara att gå tillbaka igen.. Grannarna kollade rätt märkligt på mig :)
Gick in och ringde mamma... :)
Men eftersom att jag har världens bästa mamma så slängde hon in Thelma i bilen och körde hit, så hon och Thelma passade Olivia och jag lånade mammas bil och åkte och tränade :)
 
Nu åter till dagens pass :)
 
FÖRST:
10 min EMOTM
Deadlift --> Hangpower Clean --> Front Squat
1) 25 kg
2) 30 kg
3+4) 35 kg
5+6) 37,5 kg
7) 40 kg
8) 42,5 kg
9) 45 kg
10) 47,5 kg
Känsla: Jag kände att jag hade bra teknik på varje varv! Kändes som om jag kom under snabbt med armarna på hangpower Clean.
 
WOD:
3 varv
75 airsquats
15 pushjerk 35 kg (RX 50 kg, 1 - 40 kg, 2 - 30 kg, 3- 20 kg)
Tid: 13:40 min tror jag det var...
Känsla: Jag matade på airsquatsen rätt bra tycker jag. Hade i tanken hela tiden att gå ändå ner och ändå upp och sträcka ut ordentligt och upp med blicken. Jag brukar alltid försöka hitta en punkt jag ska titta på hela tiden för att hålla upp överkroppen. Sen fick jag ju mjölksyra ändå :) Jag tänkte först ta 37,5 kg på pushjerk men jag ändrade mig i sista sekunden och tog 35 kg. Det var nog ett bra val, för jag kände att på dom 3-4 sista varje varv så tappade jag hållningen och svankade en del. Men bara lite..  Pushjerken delade jag upp i femmor, vilken kändes som en bra plan :) Jag är som "vanligt" nöjd :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0