Olivia, vår kärleksfulla dotter

Jag tänkte berätta lite om Olivia, hur hon är och så....

Allmänt: Olivia är en väldigt glad tjej som är väldigt kärleksfull. Hon är duktig på att prata och busar väldigt mkt

Mat: ja, det är lite dag för dag med det där. Vissa dagar anser hon att maten är något som man kastar på golvet, men oftast är hon duktig på att äta. Hon äter alltid gröt med lite frukt eller bär till frukost. Till lunch och middag äter hon antingen hemmalagad mat eller burkmat, beror på hur väl vi föräldrar sköter oss med matlagningen. Hon äter fortfarande inte broccoli men däremot gillar hon en smoothie som innehåller mycket broccoli och luktar fruktansvärt illa. Men hon gillar den... 

Leksaker: Olivia har mycket leksaker och vi har sorterat bort en del för att senare kunna byta lite. Just nu leker hon mycket med en grävskopa och med mjuka klossar. Hon staplar klossarna jätte bra, 4-5 stycken på varandra. Det tycker jag ör duktigt i alla fall.. 
Sen sitter hon ofta och läser i sina böcker. Hennes pixiböcker ligger i en låda, den tar hon ofta fram, men även sina vanliga böcker är det åtgång på.. 
Ibland kan man komma in på hennes rum, då står hon längst upp på sin pall och läser en bok, hon ser sådär högaktig ut.. Haha

Storlek: ja, nu har hon 80/86 i kläder, självklart beroende på märken men vanligast. Använder fortfarande lite bodys, beroende på vad det är för byxor, men annars mycket tights och långärmade t-shirts, klänningar osv.. 

Pratet: hon pratat väldigt mycket och vi förstår henne väldigt bra, inte allt men mycket. Hon försöker lära sig skillnad på bil, lastbil och brandbil. Hon ör faktiskt väldigt duktig. Hon är, som tidigare, väldigt intresserad av djur. Tittar mycket i böckerna med djur och försöker säga allt, krokodil, katt, lejon, anka, groda, häst osv.., 

Sover: hon sover bra på nätterna, vaknar ganska ofta till när hon, i sömnen, har satt sig upp och liksom inte kommer ner igen. Eller när hon inte hittar någon napp.. Somnar vid 19-tiden och vaknar vid 7-tiden. 
Sover en stund mitt på dagen, strax efter lunch..

Kärleksfull: Olivia är en väldigt kramig tjej och kramar väldigt mycket emellanåt. Hon har blivit så gosig och kärleksfull. Hon behöver inte vara speciellt trött för att vilja kramas och gosas. 



Såå, nu har jag fått skryta lite 😊









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0